صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

پاسخ آیت الله جوادی آملی به سوالات پروفسور هیپلر

حضرت آیت الله جوادی آملی در دیدار با دانشجویان و اساتید دانشگاه دیسبورگ به تبیین ویژگی های سیاست دینی از منظر اسلام و نقد شرایط سیاسی کنونی جهان پرداختند.
ایشان در پایان به سوالات پروفسور هیپلر استاد دانشگاه و سرگروه دانشجویان آلمانی پاسخ گفتند. متن این پرسش و پاسخ بدین شرح است:
پروفسور هيپلر :
شما مباحث خيلي خوبي را اشاره كرديد رابطه بين سياست و دين و اينكه جامعه سياسي امروز غير ديني است نظر دين راجع به سياست را لطف بفرماييد توضيح بدهيد كه دين راجع به سياست چه نظري دارد؟


ادامه مطلب

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

ختم انقلاب

«برقراری روابط [ایران وامریکا] به معنای ختم انقلاب است. زمانی که ستون مبارزه با آمریکا فرو بریزد، کل انقلاب فرو خواهد ریخت.»

این مطلب را رئیس میز ایران در وزارت خارجه آمریکا یعنی تیمرمن بیان می­کند. شاید جمله تیمرمن توضیحی باشد بر سخنی که یکی از مسئولان سابق سازمان جاسوسی سیا یعنی ادوارد شرلی گفته است. سخنی که در نگاه اول بسیار نامعقول و غیر طبیعی به نظر می­رسد. او می­گوید: «اگر ایرانیان آنقدر بی­احتیاط باشند که پیشنهاد گشایش باب مذاکره با آمریکا را بدهند، ما باید با تمام وجود از این پیشنهاد استقبال کنیم. اگر ایرانی­ها چراغ سبز نشان می دادند، ما در یک چشم برهم زدن در آنجا بودیم.»

 


ادامه مطلب

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

جنگ نرم، فیلم و سریال

 

فیلم و سریال

تولد یک سرگرمی جدید

زمانی که آگوست و لوئی لومیر فرانسوی در آخرین سالهای قرن نوزدهم، دستگاه سینماتوگرافشان را ساختند قطعا هیچ کس نمی توانست حدس بزند که این دستگاه قابل حمل سرگرم کننده، چند دهه بعد به ابزاری برای تاثیرگذاری بر ذهن و اراده انسانها و اعمال قدرت نرم تبدیل شود.

حتی تا چند دهه بعد هم قابلیت این وسیله جدید از ساختن تصاویر متحرک یک دقیقه ای سرگرم کننده و خنده آوری مثل آب پاشیدن به همدیگر و یا بزن و بکوب فراتر نرفت. هنوز از فیلم نامه و تدوین و دستکاری در واقعیت خبری نبود.

 

 

 

 

 


ادامه مطلب
[ شنبه 14 فروردين 1392برچسب:فیلم, سریال, جنگ نرم, 300, ثریا, بدون دخترم هرگز, اسکندر, موج سریال سازی, ایران, ] [ 16:57 ] [ محمد ] [ ]

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

پیشینه ارتباط ایران و امریکا

شنایی ایرانیان با امریکایی ها به پیش از برقراری روابط سیاسی بین ایران و امریکا باز می گردد. با ورود اولین هیأت مذهبی امریکا به کشور ایران، در سال 1208 شمسی این ارتباط آغاز گردید. هیأت تبشیری پروتستانی به ارومیه رفت و فعالیت خویش را عمدتاً بین آسوری های آن دیار شروع کرد. سپس چهل و یک سال بعد در سال 1251 هجری شمسی، در تهران و نُه سال پس از آن، در سال 1260 شمسی، در تبریز و پس از آن در همدان مراکزی را برای تبلیغ و ترویج مسیحیت پروتستانی از نوع امریکایی آن (باتیست ها، مندیست هاو...) تأسیس کردند. آمریکایی ها به ندریج دامنۀ فعالیت های خود را از حوزۀ مسیحیان ایرانی خارج کرده، به مسلمانان روی آوردند. اگرچه توفیق چندانی در این کار به دست نیاوردند ولی زمینه های اولیه آشنایی با محیط ایران را پیدا کردند.



ادامه مطلب

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

ضرورت حفظ نظام اسلامی

روئل ­مارک­ گریکت (از اعضای برجسته سازمان سیا):

....اگر تاریخ تکرار شود و اگر ایران از بین برود جهان اسلام از بین خواهد رفت. (آمریکا در مسیر فروپاشی، اصغر رضوانی دهاقانی، ص176)


ادامه مطلب
[ یک شنبه 20 اسفند 1391برچسب:امام خمینی,نظام , حفظ نظام, امام عصر,جهان اسلام, ] [ 22:44 ] [ محمد ] [ ]

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد